fredag, januari 16, 2009

38 poäng!!! i På Spåret

Vi va grymma ikväll. trots en tveksam miss på Magnus Lindberg, inte skådaren då utan han i Grymlings.

Jag älskar På Spåret.

En annan kul miss i kvällens program var att Israel var med som svar. Israel är väl inte party hela veckan just nu. Så går det när man spelar in i förväg o dessutom har med diktaturer som svar.

Nu är det Laila Bagger, mamma till ankie? i Let´s Dance. Linn härmar Blondinbella. Jag blir rätt rädd när min fru är mer lik Bella än Bella själv

Laila har klart fokus på sina tuttar ikväll, kalla mig sexist, men såär fallet

fredagstevin liksom slocknar o dör efter Oldsbergs sorti

10 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Magnus Lindberg är en husgud! Att han råkade vara med i Grymlings är ovidkommande. Lyssna på Månsken Peggy eller Röda Läppar eller Tårar Över City som är en liten hyllning till Springsteen. Titeln är en direkt översättning av Teardrops Over The City som är en av de mest kända boolegen av Springsteen.
Nog med nörderi!
Trevlig helg

Konungen sa...

Såg honom live en gång i stokkolm. visste knappt vem han va. mest att han vart med i grymlings.
blev mkt impad

Anonym sa...

Vi med serbisk anknytning inlägger häremed en protest mot Oldsberg. Visserligen är Oldsberg bäst, men nu har han gjort bort sig. När det skulle ställas frågor om Belgrad; vad handlade frågorna då om? Belgrad? Jugoslavien? Balkan? Nähä. MELODIFESTIVALEN! Fnys!
När det sedan frågades om vilka länder som Jugoslavien skapades av så fanns Kosovo med som ett giltigt svar. Det där, kära Oldsberg, är ren och skär hitorieförfalskning. En fridsam svenne att sadla om till cetnik för mindre.

Anonym sa...

Öh... "En fridsam svenne kan sadla om till cetnik för mindre" skulle det så. Inte för det blir särskilt mer mycket mer välformulerat för det men...

Konungen sa...

JA
Jag funderade också på Kosovosvaret
Men han är väl full Ingvar
O han som gör frågorna är nog osså full
slibovice vettu

Anonym sa...

Läste en intervju med Oldsberg för inte så länge sen. Där sa han att det är han själv som gör frågorna. Förklaring till att både Oldsberg och frågepåhittaren var fulla?

Anonym sa...

Däe ser man
Oldsberg är kung
en gång i kristianstad signerad han, i berusat skick, ett stolsben från en stol han suttit sönder
Svärsonen

Anonym sa...

Då ä man stjärna!

Isac Nordgren Jonasson sa...

Bizarrt. Liksom du har jag blivit en gubbe som sitter och tittar på alkisen från Göteborg på fredagar. Har dock inte outat mig lika tydligt som du. Det bizarra i sammanhanget är att jag också fick ihop 38 poäng.
Ha det bra.

Konungen sa...

Det pinsamma är väl mest att man räknar egna poäng
Vi är gamla o ska vara stolta