torsdag, november 01, 2007

Alliansskandalen.



Jag vet inte, men har dom ingen mediaträning de bruna. Det är INTE smart att supa ner sig med en journalist när man är absvarig för rikets säkerhet. Inte smart alls. Att sen förneka att man gör det är ganska osedvanligt dum.
Jag tror de har blivit blinda i sin jakt på att förtrycka de svaga, att de i sin iver att ta en burk tomater från en förtidspensionär glömmer att de är mänskliga. Att folk faktiskt ser dom.
Storsien får revidera sin Alla måste avgå som man kan höra HÄR jag menar när han skrev den i våras var det ju en stabil allians, nu faller dom förhoppningsvis.
Ta bort svinen. Sluta bara titta på när Anders tar våra pengar.



Annars är det så att kamrat JP va på tevi igår. Talade med honom innan ( LASSIE ) o de hade catering, men ingen sprit o noll moderater. Programmet kan beskådas HÄR, fast ente än va det verkar. Bara tisdagens som ligger uppe. JP e den snyggaste Hälsingen med snyggast frippa o snyggast skägg




O till Fredde. Här får du ett tips. Gör du bort dig. Stå för det, testa det nån gång. Behandla dig själv som du behandlar nån som tar ut vård av barn när det egentligen är föräldern som e sjuk. TA BORT DINA PENGAR. Hur ska man kunna ha förtroende för en regering bestående av halvalkade nyliberlaer som girigt suger i sig skatteförmåner och myglar med allt dom kan. Det känns inte trovärdigt.
Nyval nu. o rösta rätt

Inga kommentarer: