fredag, juni 01, 2007

Nu kommer dom från alla håll

Jan Björklund kämpar på. Hans ideal om en ung stark skola med unga vita barn i raka led är snart verklighet.
Nu ska lärare kunna beslagta mobiler lite hur dom vill. Dom ska också kunna undersöka barnens skåp, det är bra, vem vet va för muslimsk propaganda som finns i dom.
Personlig integritet börjar bli ett begrepp man kanske ska tala om på historielektionerna. Om vi nu ska ha det ämnet. Tycker nog gymnastik är viktigast, eller som det borde heta, fysisk fostran.

Man får väl det man väljer. Nu fick vi en allians för dom rika. En käftasmäll från höger.
Gott så.

I radio kristianstad kan man vinna en fika med Måns Zelmerlöv. Bara en sån sak. på tevi är det enbart dumheter. På radion är det bara Teddy kvar som ger lycka, varje söndag eftermiddag kväll om det inte är sport. Sport är det ganska ofta.

Läste i Aftonbladet igår att Danmark inte haft en enda blatte i sitt landslag. Talande för ett land som Jan Björklund antagligen drömmer våta drömmar om.

Dumheten, den dumheten breder ut sig. Tevin håller folk dumma. Soma åt massorna, allt detta medan Björklund o Littorin kollar på porno i Rosenbad.

Revolution har aldrig tidigare känts adekvat.
Förmynderi i normerande ordalag om ickerökande, allt för att åka produktiviteten, allt för att man inte ska trivas.
Man ska va tacksam att man har ett jobb. Snart om det fortsätter med löglönetanken ska man va tacksanm för att man har två.

O uppenbarligen tog Ljusnan in min insändare.
Nu ska jag röka!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fysisk fostran -Ja'wohl!!! ;-)
Fridens.

Anonym sa...

Kampen går vidare.